Kerstactie Verblind

Nieuws

Vorige week, bij de onthulling van de cover, kondigde ik al een speciale actie aan. Nu mag ik hem met jullie delen…

Speciaal voor Kerst zal Verblind worden voorzien van een speciale persoonlijke (video-)boodschap voor degene die het abonnement krijgt. Zoek jij nog een kerstcadeau voor een musicalfan die graag leest, of een boekenwurm die houdt van musical, dan is dit het perfecte cadeau! Een jaar lang elke week een stuk van het verhaal in de mail met daarbij eveneens elke week theaterweetjes, musicalmuziek en achtergronden bij die aflevering. Digitale goodies waar je blij van wordt en die het verhaal nog meer tot leven brengen.

Maar er is meer…
SPECIAAL VOOR KERST kun je nu een abonnement op Verblind cadeau geven, voorzien van een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Ik zorg voor die persoonlijke touch zodra het abonnement ingaat. En omdat ik het zo tof vind als jij een abonnement cadeau doet, krijg jij het verhaal dat normaal gesproken alleen voor nieuwe abonnees is ook!!

En er is nog meer…
UIT ELKE TIEN ABONNEMENTEN die op zaterdag, zondag of maandag worden afgesloten, trek ik er eentje die niet alleen een persoonlijke boodschap meekrijgt, maar ook een MUSICALNUMMER. Een lied dat ik speciaal voor die persoon zal opnemen! Een musicalliefhebber heeft ongetwijfeld een lied dat hem of haar kippenvel bezorgt. Hoe gaaf is het om daar een geheel eigen en unieke opname van te hebben?

Hoe dan?

Nou, eigenlijk heel simpel. Je gaat op ZATERDAG 22, ZONDAG 23 of MAANDAG 24 DECEMBER naar www.marlistories.nl en sluit een jaarabonnement af op Verblind. Op je eigen naam, met je eigen gegevens. Je vermeldt daarbij in de opmerkingen: KERSTACTIE VERBLIND en je krijgt van Marlistories een mail waarin gevraagd wordt voor wie het abonnement uiteindelijk zal zijn, wat je die persoon voor liefs/bijzonders wilt meegeven deze kerst en ook welk nummer ik eventueel zou mogen zingen voor deze persoon. Daarna wordt alles zo geregeld dat jij dit cadeau van een jaar lang kan weggeven aan degene die het verdient.

Te gaaf! Wie ga jij blij maken met een abonnement op deze digitale boekenbox?

Lieve kerstgroeten, Marieke