Dansen tot de zon komt

Roman, Fantasy, Young Adult

Machteld wordt gevraagd om dansles te gaan geven aan de twee kinderen van de Heer, de tweeling Albaric en Vallerie Telfour. Zij staan op het punt om te debuteren in de hogere kringen. Door een dreigende uitbraak van Toverij, een allesverwoestende magische macht, moeten zij het doen met de lessen van dit ‘dorpsmeisje’.

Al snel blijkt dat Machteld haar vak verstaat – onder haar bezielende leiding beheersen Vallerie en Albaric al snel de basis van het dansen. Minachting verandert in respect, en respect groeit uit tot genegenheid. Terwijl de Toverij door de buurlanden raast en steeds dichterbij komt, worden Machteld en Vallerie verliefd op elkaar. Een relatie tussen de twee meisjes is echter absoluut uitgesloten en Machteld moet terug naar huis.

Dan neemt Vallerie drastische maatregelen om Machteld bij zich te houden. Zo drastisch, dat er doden zullen vallen.

Bijzonder aan dit abonnement is, dat ik het verhaal nog aan het schrijven ben. Ik weet waar ik naartoe wil, maar hoe ik daar ga komen is nog onbekend. Ik neem je graag mee in mijn achtbaan en deel het verhaal met jou, ‘vers van de pers’, met alle ups en downs. Zo geef ik je het plezier en de passie voor Dansen tot de zon komt mee.

Korting links zalm

Over het abonnement

Voor € 1,99 per maand krijg je een jaar wekelijks de volgende aflevering in je mailbox, aangevuld met leuke, inspirerende en exclusieve digitale goodies.

Als je je inschrijft voor een heel jaar, kost het abonnement je € 20,- en krijg je het complete boek na afloop automatisch als e-book thuisgestuurd. Als je kiest voor de paperback aan het eind van het abonnement, dan komen daar de verzendkosten voor het boek bij.

Korting rechts zalm