De spinnenscène

Zo lang ik me kan herinneren, ben ik bang geweest voor spinnen. Nou ja, dat is niet helemaal waar, want ik heb actie ondernomen en sinds een stevige fobie-therapie kan ik ze aan. Ongeveer. Voordat ik zo stoer was mijn angst te tackelen,…

Kerstactie Verblind

Vorige week, bij de onthulling van de cover, kondigde ik al een speciale actie aan. Nu mag ik hem met jullie delen... Speciaal voor Kerst zal Verblind worden voorzien van een speciale persoonlijke (video-)boodschap voor degene die het abonnement krijgt. Zoek jij nog een kerstcadeau voor een musicalfan die graag leest, of een boekenwurm die houdt van musical, dan is dit het perfecte cadeau! Een jaar lang elke week een stuk van het verhaal in de mail met daarbij eveneens elke week theaterweetjes, musicalmuziek en achtergronden bij die aflevering. Digitale goodies waar je blij van wordt en die het verhaal nog meer tot leven brengen.
Offer in de Mist

Winactie!

Schrijf je nu in voor een (gratis proef-)abonnement op Marlistories en maak kans op de roman ‘Offer in de Mist’ van Marieke Frankema!
pexels-photo-576801

Eerste recensies

De eerste twee recensie's over Marlistories zijn binnen. Ben jij ook benieuwd wat anderen vinden van het digitaal boekenbox-abonnement?