Sprankels cover

Sprankels

Korte verhalen

Sprankels bestaat uit twaalf korte verhalen die stuk voor stuk op geheel eigen wijze licht schijnen op zowel het alledaagse als het fantastische.

Maak bijvoorbeeld kennis met Miron. Hij is lelijk als de nacht, maar om daarom zijn dromen maar op te geven? Geen haar op zijn hoofd die daaraan denkt!

Wanneer Lirael wakker wordt met een dreunende hoofdpijn en een warrig geheugen, zet ze alles op alles om zich weer te herinneren wie ze werkelijk is. Haar man en dochtertje zijn vooral heel blij dat ze is teruggekeerd. Wat blijft er dan knagen in de hoekjes van haar geest?

Rein en zijn vriendin delen lief en leed met elkaar, helemaal nu het dorp in de macht is van een seriemoordenaar. Wanneer hij haar noodkreet ontvangt, is hij de enige op wie ze nog kan rekenen.

Denara weet precies wat haar te wachten staat wanneer ze de deur achter zich hoort sluiten. Het lot van velen ligt in haar handen, fragiel als de vleugels van een vlinder. Tijd is alles wat ze heeft, maar gaandeweg glipt de controle haar steeds sneller door de vingers.

Laat je verbazen, vermaken en ontroeren en reis voorbij de grenzen van het normale.

Let op: Sprankels is een bestaande bundel, die verscheen in 2014. Het boek is dus al te koop. De extraatjes zijn natuurlijk uniek, en daar zitten ook extra, nog niet verschenen korte verhalen bij…

Quotes

‘Sprankels’ van Marieke Frankema is net een kristal dat licht breekt in verschillende kleuren. Iedere kleur is prachtig en sprankelt en dat geldt ook voor de verhalen in deze geweldige verhalenbundel: sprankelend, spiritueel, boeiend, en fantasierijk met hier en daar een duister ondertoontje.

Een heerlijke bundel vol fantastische verhalen om te lezen. Elke keer trekt Marieke mij in het verhaal. Ze heeft een mooie schrijfstijl. Veel van de verhalen gaan over liefde. Alle aspecten van de liefde komen aan bod, van de diepe liefde tot de tragische liefde, maar ook de liefde met een knipoog.

Elk sprankeltje in deze verhalenbundel geeft je een andere vorm van hoop of inspiratie.
Met in het ene verhaal fantasy, het andere verhaal magie? Je kunt er mee griezelen, maar ook word je tot nadenken aangezet. Een heerlijk boek dus. Elk verhaal is een boek op zich, het zet je fantasie aan het denken. Je ziet het echt voor je ogen gebeuren. Heel beeldend geschreven!

Korting links groen

Over het abonnement

Voor € 1,99 per maand krijg je een jaar lang elke maand een volledig verhaal in je mailbox, aangevuld met leuke, inspirerende en exclusieve digtale goodies.

Als je je inschrijft voor een heel jaar, kost het abonnement je € 20,- en krijg je het complete boek na afloop automatisch als e-book thuisgestuurd. Als je kiest voor de paperback aan het eind van het abonnement, dan komen daar de verzendkosten voor het boek bij.

Korting rechts groen