Verblind

Roman, contemporary Young Adult

Melissa Jansen moet keihard knokken om zich staande te houden in de veeleisende wereld van zang, dans en drama op de musicalopleiding. Haar leven is een mix van pijn, zenuwen en genieten van haar grote passie.
Wanneer ze wordt gevraagd voor een prestigieus afstudeerproject moet ze nog harder werken om haar talent om te zetten in vaardigheid. Daarbij ontmoet ze rijzende musicalster en fulltime flirt Nathan de Wilde, die haar leven laat sprankelen. Ondertussen blijft het verleden dat ze achter zich wilde laten aan haar trekken, in de persoon van haar jeugdliefde Rick van der Woude. De grens tussen acteren en werkelijkheid vervaagt.
Kan Melissa haar hart vertrouwen, of is liefde als theater: een prachtige illusie?

Korting links lila

Over het abonnement

Voor € 1,99 per maand krijg je een jaar lang wekelijks de volgende aflevering in je mailbox, aangevuld met leuke, inspirerende en exclusieve digitale goodies.

Als je je inschrijft voor een heel jaar, kost het abonnement je € 20,- en krijg je het complete boek na afloop automatisch als e-book thuisgestuurd. Als je kiest voor de paperback aan het eind van het abonnement, dan komen daar de verzendkosten voor het boek bij.

Korting rechts lila